Lækre glutenfri knækbrød

De sunde kager er stadig kager

Når man er i gang med et vægttab, hjælper det at have lækre og sunde substitutter til når den søde tand melder sig.

kugler

Hos Altid-slank kan man finde en masse lækre opskrifter på sunde kager på Club Sund, det er dog vigtigt at pointere at selvom opskrifterne er sunde og fyldt med gode næringsstoffer for kroppen, er f.eks. tørret frugt som bliver brugt i mange af opskrifterne, meget energitæt og indeholder en større mængde frugtsukker end frisk frugt.

Specielt under et vægttab er det vigtigt at undgå sukker, da sukker giver et ustabilt blodsukker, som på sigt kan fører til vægtøgning. Dette betyder ikke at man skal holde sig fra de lækre dadelkugler vi har på bloggen, men at man skal overveje sine portioner af dem. Vi anbefaler at hvis man er i gang med et vægttab, at man holder sig til 30 gram tørret frugt om dagen. Brug de sunde kager til når du skal forkæle dig selv, eller som nødløsning til fødselsdage så du ikke ryger direkte i kagefadet. Undgå at det bliver noget du spiser hverdag, så du ikke ender med at skabe en vane med at du skal have noget sødt hver dag.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre glutenfri knækbrød