Får du nok vand?

Lækre glutenfri knækbrød

Knækbrød

Mmm… Hvem elsker ikke hjemmelavede knækbrød? Disse knækbrød er lækre og nemme at bikse sammen. Du kan i princippet bruge hvad du har af nødder og kerner i køkkenskabet, eller du kan følge denne opskrift.

2  dl Hørfrø
1/2  dl Solsikkekerner
5 spsk Sesamfrø
5 spsk Græskarkerner
2  dl Boghvedemel
2  dl Vand
1/2  tsk Urtesalt

Kværn/hak eller blend kerner og frø alt efter hvor groft/fint du vil have det.

Bland det hele sammen med vandet og lad det stå i 1/2 times tid.

Fordel blandingen ud på et stykke bagepapir, læg et andet stykke bagepapir ovenpå blandingen og rul blandingen tyndt ud ved hjælp af en kagerulle så blandingen dækker hele bagepladen. Skær små snit i dejen, så det bliver nemmere at knække dem fra hinanden når de er færdigbagt.

Knækbrødene bages i oven på 160 grader i ca. 30-35 min. eller indtil de er sprøde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får du nok vand?