Æble mums...

Vitamin Lir

Vitaviva produkter

Jeg har længe været på jagt efter en vitamin pille, der rent faktisk batter lidt og som dækker mit behov. Man kan diskutere behovet for ekstra vitaminer og mineraler, hvis man lever sundt og variere sine frugter og grøntsager. Ikke desto mindre oplever jeg at 8 ud af ca. 10 klienter har en krop der er i ubalance. Og med dette mener jeg, at de f.eks. døjer med oppustet mave, fordøjelsesproblemer, eksem, uren hud, slimhindeproblemer og meget mere. Hvis vi døjer med for mange ubalancer, så vil vores krop ikke optage alle næringsstofferne i vores mad, og så kan der være et øget behov for et kosttilskud.

Ved et kosttilskud skal det forstås sådan, at vi tager produktet i en periode, holder en pause. Og i den pause lægger mærke til hvordan vores krop har det. Er alt fint, så skal du ikke tage produktet igen, og du kan derfor holde en pause med kosttilskuddet. Men oplever du evt. en stressperiode, sygdomsperiode, kan du igen have behov for kosttilskuddet.

Den vitamin pille jeg har fundet frem til og prøvet af i en periode er den der hedder Vitamax fra VitaViva.

Vitamax

Vitamax har en super kombination af vitaminer, mineraler, urter, havplanter og grønt. Den indeholder alle de vitaminer og mineraler vi har behov for, samt naturlige antioxidanter, organiske mineraler, urter, bioflavonoider, aminosyrer og Q10. Som noget ekstra lir til dette produkt, er at det også indeholder ekstrakter fra broccoli, rødbede, ingefær, hvidløg, wheat grass, blomkål, hyben, bromelain, ginkgo biloba, artiskok, chlorella, spirulina, æble pectin m.m.

Guf siger jeg bare 🙂 Ikke desto mindre skal et kosttilskud ikke stå alene.

Juice Complex

De sidste par uger har jeg også afprøvet Juice Complex i mine juicer og smoothies om morgen. Det er et produkt, der kommer i kapsler (dette er jeg knap så vild med). Disse kapsler skiller jeg ad og kommer indholdet i min morgenmad. Dette produkt indeholder mange forskellige bræ som bl.a. acai, granatæble og gojibær. Og hvis der er noget disse bær er rige på så er det C-vitamin og E-vitamin samt calcium, magnesium og folinsyre. Derudover er bærrene kraftige antioxidanter. Og antioxidanter er bl.a. med til at beskytte huden og vores celler. Dette gøres (kort beskrevet) ved at at antioxidanterne begrænser de frie radikaler der konstant er i vores kroppe og celler.

Smoothie og juice complex

Forever Young

Dette produkt er ren leg og spas. Jeg er vild med at prøve nye tilskud af. Jeg er som sagt kritisk og vil kun anbefale produkter, jeg selv kan stå inde for. Ikke desto mindre er jeg i gang med dette produkt. Jeg er ikke færdig med at afprøve det, men indtil videre er jeg nysgerrig og vild med indholdsfortegnelsen.

Wrinkles Away indeholder en stærk kombination af urter, vitaminer og mineraler, bl.a. Vitamin A, C og E, resveratrol, kollagen, aloe vera gel, vindrue ekstrakt og grøn te ekstrakt. Alle sammen næringsstoffer, som er med til at bedrage til en sundere og yngre hud. Og eftersom jeg nærmer mig de 33 år, så er jeg faktisk ret så interesseret i at holde min hud fugtet, spændstig og ung.

Med alderen bliver vores hud (og hudlag) tyndere og mere svækket. Huden bliver ringere til at holde på fugtigheden og producere de nødvendige fedtstoffer. Hudens styrke og elasticitet mindskes med alderen og dette medfører ændringer i hudens overflade, og gør at huden begynder at fremvise tynde linier og rynker.

Et tilskud kan være med til at bremse og gøre denne udvikling langsommere. Og det undersøger jeg nærmere de næste mange uger 🙂

Indlægget er IKKE sponsoreret…

 

4 kommentarer

 • Trine

  Når du taler om en krop i ubalance, hvad kan man så gøre for at få den i balance? Jeg ved godt at det er meget individuelt, men har du nogle gode råd? Jeg døjer selv med uren hud, dårlig fordøjelse og oppustet mave, og jeg lever sundt. Jeg motionerer, spiser mange grønsager og spiser kun lidt sukker i weekenden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altid-Slank

   Hej Trine,
   Som du selv skriver, så er dette enormt individuelt, og egentlig ikke noget jeg har bestemte retningslinier for. Først og fremmest gælder det om at din mave og fordøjelse skal fungere optimalt. Dvs. maven skal ikke være oppustet, regelmæssige toiletbesøg, og i det hele taget velvære i maven. Først når maven fungerer optimalt, så kan man begynde på de andre ting som f.eks. uren hud…
   At du allerede er godt i gang med motion, grøntsager og motion er en god begyndelse. Næst skal du se på om du får nok vand? Nok fedtstoffer? Og herefter kan man se på fordelingen af fødevarerne… 🙂
   SÅ ja, individuelt er det skam 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Juul

  Hej altid slank. Ville du også kun tage Vitamax for en periode? F.eks her om vinteren hvor man er lidt ekstra udsat og måske ikke får så mange friske grøntsager, frugt osv.? vh Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altid-Slank

   Hej Caroline,
   En sen tilbagemelding. Men ja, ville også bare tage VitaMax her henover vinteren og frem til april/maj måned 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble mums...