Lidt om D-vitamin

Protein som snack…

IMG_5367

Mums! Disse proteinbarer er virkelig lækre! De er lavet på naturlige ingredienser helt uden kemiske tilsætningsstoffer, som ellers er bestanddelen af diverse proteinbarer.

Barerne indeholder ca. 9,5 g. protein pr. bar. Opskriften giver ca. 20 stk.

 

160 gram græskarkerner
160 gram kokosmel
1,25 dl. hampefrø
1,25 dl. hampeprotein
4 spsk chiafrø
60 gram havregryn
2 spsk. blå birkes
20 stk. dadler
4-6 spsk. kokosolie
4 spsk. kakao
1/2 dl. mandelmælk

 

Start med at blande alle de tørre ingedienser sammen i en skål.
I en anden skål blender du; dadler, kokosolie og mandelmælk til en ensartet masse. Bland de tørre ingredienser sammen med dadelmassen og fordel massen i en bradepande og stil på køl i et par timer. Skær barerne ud i små stykker, og hav dem med dig til når sulten melder sig, eller som en post-workout snack.

Hvis du er interesseret i flere opskrifter på de sunde kager, så hold øje med bloggen da jeg løbende vil poste flere opskrifter 🙂

Køb hampeproetein, hampefrø og chiafrø her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om D-vitamin