Træningstøj + rabatkode til jer

Løbetræning

Skærmbillede 2015-03-10 kl. 14.39.12

Løb har været en del af mit liv siden jeg var 12 år gammel, og det er det stadig. Der er mange årsager til at det er en sportsgren jeg brænder for, eksempelvis den ro det giver mig og muligheden for at lade tankerne flyve. Desuden kan man løbe i al slags vejr, med den rette påklædning og udstyr. Der er utallige muligheder for at variere sine løbeture alt efter humør og behov, både hvad angår underlag, naturens omgivelser og distance. Selv på en ferie er det muligt at pakke sine løbesko med i kufferten og løbe langs stranden med palmer og en skyfri himmel. Mit foretrukne løbevejr her hjemme i Danmark, er regnvejr eller solskin mens jeg helst er fri for modvind!

Den glæde og følelse det giver mig at løbe vil jeg hellere end gerne give videre. Med min baggrund som eliteløber ved Sparta, har det givet mig erfaring indenfor løbetræning og derfor tilbyder jeg foruden kostvejledning også løbetræning hvad end det er til dig der mangler et skub til at komme igang, til dig som måske allerede løber men som har behov for at optimere teknik og dermed blive en bedre eller hurtigere løber eller til dig der har et mål med dit løb som eksempelvis en marathondistance eller triathlon.

Jeg tilbyder 1:1 løb, hvor det er du og jeg der løber, og hvor træningen og løbeprogrammet er tilpasset dine mål. Desuden tilbyder jeg løbetræning og løbeforløb for virksomheder. Er du interesseret finder du information her. For priser og booking, se her.

Som noget nyt starter jeg forløbet “Change your Running Lifestyle” op, som er et 8-ugers forløb hvor der på et hold er 6 deltagere, ét hold for kvinder og ét hold for mænd. Hver deltager skal have så meget ud af forløbet som muligt, og derfor vil der kun være plads til 6 deltagere på hvert hold. Forløbet vil indebære fedtprocentmåling og kostforedrag ved start og slut, individuel kostkonsultationer, 15 løbetræningspas, kostmateriale og en facebookgruppe kun for deltagere.  For mere uddybende beskrivelse, herunder pris og tilmelding, se her.

I øjeblikket har jeg et par triatleter, på vej mod deres første Ironman til august 2015, som går til løbetræning ved mig en gang om ugen. Vi træner alt fra teknik til styrkeøvelser, der vil gøre dem stærkere og mere udholdende, når de efter en del kilometer bestående af svømning og cykling skal begive sig ud på marathondistancen. Når teknikken er på plads, vil vi begynde at træne de længere distancer. Løbetræningen foregår og er planlagt ud fra deres behov og ønsker, og sådan skal det selvfølgelig være da vi mennesker er individuelle og dermed har individuelle ønsker og behov i forhold til at få lavet et løbeprogram der passer til lige netop dit mål.

 IMG_4273

Til venstre ses Kathrine som er motionistløber, igang med at lave øvelser. Til højre ses Rikke der træner op til sin første Ironman til august 2015, her rettes og optimeres kropsholdningen. Vil du vide mere om Rikkes rejse mod Ironman, kan du læse mere her.

IMG_4271

Jeg, som løbetræner, er til venstre igang med udstrækningsøvelser. Ligeså er Kristian, som også er triatlet og netop træner op til sin første Ironman til august 2015.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningstøj + rabatkode til jer