TRX og Barre-training i The Studio ved Camilla Malmberg

Rabatkode til ASOS!

Selvom jeg oftest skriver om kost, sundhed og træning betyder det ikke, at jeg ikke går op i, at forkæle mig selv med at shoppe nyt tøj! Det gode ved at shoppe online, er at jeg kan gøre det når jeg har tid og at man kan tage sig god tid til at se på lige netop det man mangler. Det kan selvfølgelig også være farligt, da der hurtigt lige kan ryge en ekstra top eller lignende med i købet 🙂

Men heldigvis er der nogle gange lidt penge at spare, hvilket eksempelvis er tilfældet på ASOS, som giver 20 % rabat på deres egne mærker (Maternity, Petite, Tall og Curvy) fra idag, den 25. marts kl. 9 til på fredag den 27. marts kl 9! Koden er RIGHTFIT. Så skulle der være tid og mulighed for en lille online shoppingtur.

Nu hvor der indimellem er dage med blå himmel og solskin minder det mig om at det forhåbentlig inden længe betyder, at vinterjakken og det varme tøj kan pakkes væk, til fordel for noget lidt lettere og mere forårs/sommeragtigt. Jeg har forelsket mig i en biker jakke, en skjortekjole i en fed grøn farve og ikke mindst lidt basic i form af et par blå jeans!

Skærmbillede 2015-03-24 kl. 14.57.44

Find biker jakken HER!

Skærmbillede 2015-03-24 kl. 14.56.24

Find skjortekjolen HER.

Skærmbillede 2015-03-24 kl. 17.25.36

Find disse blå jeans HER.

GOD SHOPPING! 🙂

Indlægget indeholder afiliates.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRX og Barre-training i The Studio ved Camilla Malmberg