Løbetræning med triatleter

TRX og Barre-training i The Studio ved Camilla Malmberg

Skærmbillede 2015-03-20 kl. 19.46.32

Camilla Malmbergs foto efter aftale.

The Studio er åbnet og det betyder at Camilla Malmberg igår kunne afholde sin første holdtræning i TRX og Barre-træning. Selvom jeg er løber og især bruger tid og kræfter på det, har jeg glædet mig til at kunne komme til træning ved Camilla, da især TRX er den træningsform jeg har lyst til at bruge tid på, fordi det er super relevant når man er løber. Men også selvom jeg er kostvejleder og løbecoach, og dermed er vant til at vejlede eller træne andre, har jeg også behov for at blive udfordret og motiveret. Derfor finder jeg samarbejdet mellem Camilla og jeg virkelig unikt, da det som vi hver især tilbyder, kan kombineres.

TRX

TRX er, som Camilla også beskriver her en træningsform hvor man med sin egen kropsvægt udfordrer core og led. I forbindelse med løb er coretræning værd at investere tid i, da hele din styrke omkring coren har utrolig stor betydning i forhold til din løbestil, som igen har indflydelse på hvor god en løber du er og kan blive, samt i forhold til skadeforebyggelse. Hvad end målet med løb er at være aktiv eller om der er et seriøst mål er coretræning lige vigtig!

Grunden til at jeg er faldet for TRX, er fordi det er effektivt og hårdt, men samtidig er der kontrol over øvelserne grundet det simple udstyr i form af TRX stropper og instruktion fra Camilla. For at deltage kræver det ikke at man har prøvet det før, at man i forvejen har kendskab til træningsformen og øvelserne. Er man alligevel erfaren indenfor denne slags træning, kommer man heller ikke til at kede sig! Camilla tager sig tid til at instruere såvel nyere som erfarne deltagere, og det er især det der motiverer mig til at tage sådan en time. Jeg ved at der bliver tjekket op på det jeg laver, at jeg udfører øvelserne korrekt, således at jeg går fra timen og ikke er i tvivl om, at jeg har været til træning!

Skærmbillede 2015-03-20 kl. 19.49.10

Camilla Malmbergs foto efter aftale.

Barre training

Denne træningsform er inspireret af ballet, hvilket lige umiddelbart kan lyde som en træningform der kun omfatter folk fra danseverdenen, men Camilla fokuserer på at få Barre til at møde cardio/fitness. Se hendes beskrivelse her. Det er altså ikke bare en time med ballet og teknik, men også øvelser fra blandt andet yoga, pilates og coretræning, der som hun selv beskriver giver sved på panden! Øvelserne udfordrer dig på styrke, udholdenhed og koordination og jeg fik mere ud af træningen end jeg havde troet, idet jeg ikke har baggrund som danser og troede at det ville have en indflydelse.

Dét der gør, at jeg vil anbefale at prøve træning af ved Camilla er at holdene rummer langt færre deltager ad gangen end i almindelige fitnesscentre. Det giver en helt anden ro og fokus på én som deltager, og selvom det er hårdt arbejde flyver tiden afsted. Vigtigst af alt er hun nærværende og inspirerende som instruktør og det skinner klar igennem, at hun har en masse erfaring indenfor træning samt at hun er Barre Fusion- uddannet og certificeret TRX instruktør. For mere information om Camilla kan du læse her.

SES VI?

Har du fået lyst til at udfordre dig selv og prøve træning af i unikke omgivelser er der ikke så meget andet at sige end at du finder holdtider og booker dig ind her. For priser, se her.

Skærmbillede 2015-03-20 kl. 14.53.51

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbetræning med triatleter