Sådan kan en slikskål også se ud

Et klassisk aftenmåltid!

Selvom der findes mange spændende og anderledes råvarer, kan det til tider være rart at få noget af det klassiske. Det er ikke ligefrem kylling og bacon med pomfritter og sovs, men derimod en lidt forbedret udgave. På denne tallerken er det her kartoffelbåde stegt i ovnen som alternativ til pomfritter, kalkunbacon i stedet for almindeligt bacon og hjemmelavet pesto i stedet for sovs. Det er altså okay at spise eksempelvis kartofler og bacon, men tænk over mængderne og hvordan det er tilberedt – og husk så dobbelt op på grønt ved siden af. Derfor blev der til denne tallerken også drukket en rødbedesaft med ingefær og æble – netop for at nå op på mængden af grønt 🙂

IMG_5163

Sammensætningen på denne tallerken er til vægtvedligeholdelse 🙂

  • Kartofler skåret i både, drysset med havsalt og tilberedt i ovnen i ca. 35 min. ved 200 grader
  • Kylling drysset med rosmarin og stegt i ovnen i 20 min.
  • Kalkunbacon stegt i ovnen i 10 min.
  • Groftskårede rodfrugter, der her serveres rå for at tælle som ‘dobbelt op på grønt’
  • Basilikums/spinatpesto af et bundt basilikum, en håndfuld spinatblade, lidt hvidløg og pinjekerner, samt koldpresset rapsolie – brug for eksempel en stavblender

Velbekommen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kan en slikskål også se ud