Smoothie og juice

Jordbær fra morgenstunden <3

Morgengrød

I dag startede jeg min morgen ud med jordbær, mandler og en lille smule kanel på min chiagrød. Som i nok har bemærket har jeg svært ved at undvære frugt fra morgenstunden, og i dag måtte jeg bare have fingrene i nogle jordbær. Frugten som minder mig om sommer og sol og indeholder masser C-vitamin, som er en kraftig antioxidant.

Antioxidanter er med til at sænke fedt- og kolesterolniveauet i vores kroppe, og så bekæmper de en overproduktion af frie radikaler i kroppen. En overproduktion af frie radikaler kan forstås som en produktion af giftstoffer, der fører til skader på celler og cellefunktioner, hvis det foregår i en længere periode. Dette resulterer i en ophobning af affaldsstoffer i kroppen, som kan vise sig ved eksempelvis appelsinhud, træthed og hovedpine.

Antioxidanter er blandt andet C- og E-vitamin samt betacaroten, selen og glutathion og kan fås via fødevare som kiwi, æble, avocado, gulerødder, bær og krydderurter.

Ved et regelmæssigt indtag af disse og nok væske, er du allerede godt på vej! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie og juice