Vitamax – mit daglige vitamin- og mineralboost

Kombucha the ☺

Kombucha

Har lige modtaget en pakke med de her lækre produkter fra Naturesource http://www.naturesource.dk. Indlægget er ikke sponsoreret, men jeg har selv spurgt ind til det, da jeg synes det er super lækkert og matcher perfekt til min mave-tarm-nørdethed 🙂

Vores fordøjelse er altafgørende i forhold til hvordan vi har det. Theen gavner netop dette, da Kombucha-kulturen er en geleagtig reproducerende svamp af venlige bakterier og gavnlig gær, som vores fordøjelsessystem elsker! http://blog.gittehoej.dk/2015/05/maelkesyrebakterier/.

Der findes forskellige varianter og smage, hvor Kombuchaserien Equinox(de tre små flasker) er sodavandsagtige og Go kombucha(den store flaske) er den originale Kombucha med høj effekt.

Det anbefales at startdosis ligger på 100-125 ml om dagen de første 6-7 dage, hvorefter dosis kan forøges til 2-3 portioner. Den er lav på koffein og virker basisk for kroppen, hvilket forebygger en overproduktion af syre i kroppen.

Overordnet set et lækkert produkt og et godt supplement til vand, som gør en forskel. Nyd den som den er, i en friskpresset juice eller riv noget ingefær og lime i – der er så mange muligheder. Kan slet ikke vente med at komme i gang.

Produkterne kan købes i min netshop http://gittehoej.dk/shop/ og hvis du ønsker mere viden omkring din fordøjelse, så læs mere i min bog http://gittehoej.dk/shop/boost-din-fordoejelse-paa-21-dage/.

Enjoy! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitamax – mit daglige vitamin- og mineralboost