Ny guide på min hjemmeside

Mentalt overskud

Mentalt overskud

Sommetider har jeg brug for at give mig selv plads til noget forkælelse, sætte tankerne på standby og bare få slappet af. Det er et af de elementer, som bidrager til min mentale balance i hverdagen.

Jeg er stor fan af massage, ansigtsbehandlinger og et smut til frisøren, men får desværre ikke gjort det så tit som jeg gerne ville, da det jo koster lidt.

Derfor har jeg tilmeldt mig Bowntys nyhedsbrev, da de har en masse gode tilbud på blandt andet spabehandlinger, skønhedsbehandlinger samt weekendferier og oplevelser. Har selv lige bestilt en massage på 60 min til 299,- sat ned fra 850,- og har i det hele taget god erfaring med deres tilbud. Er ret imponeret over deres priser og ser frem til, at jeg kan benytte deres tilbud fremover og få mere plads til forkælelse 🙂

Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev nu her, kan du oveni købet vinde en tur til Venedig for to med fly, hotel og oplevelser. Tilmeld dig her.

Det er vigtigt at investere i dig selv en gang i mellem, da disse tidspunkter giver dig overskud, ny energi og kan være afgørende for din mentale balance – og altså et sundere og gladere dig 🙂

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny guide på min hjemmeside