Nyt træningstøj

Ny E-bog!

Magasin

Så blev min nye e-bog færdig, som jeg har glædet mig rigtig meget til at få lagt ind i min shop og ud til jer! 🙂

Det er et tema magasin, som via modeller og redskaber kan hjælpe dig med at forberede dig til din livsstilsændring, komme i gang med dit mål og/eller bevare din motivation. Derudover gennemgås en model, som kan hjælpe dig med at styrke din bevidsthed omkring dine tankemønstre i forhold til din adfærd, så du undgår at falde tilbage i gamle vaner.

Magasinet henvender sig altså til dig, der drømmer om at starte en ny livsstil, er godt i gang med en livsstilsændring, eller dig som synes det er en udfordring at vedligeholde denne.

Man kan mange gange have en tendens til at undervurdere, hvad det vil sige at være bevidst både omkring sin motivation og sit mål, men også omkring samspillet af ens tanker og adfærd. En større bevidsthed omkring dette kan styrke dine evner til at håndterer udfordringer, når du skal omlægge din livsstil og du i større eller mindre grad skal lære dig sig selv at leve anderledes.

Er det noget for dig? Så kan magasinet kan købes i min netshop, og du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til min mail gitte@gittehoej.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

God fornøjelse 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt træningstøj