Ny E-bog!

Ny guide på min hjemmeside

Slankekurs vol4

Det kan være svært at støbe en kost sammen, som passer til ens krops behov. Specielt, hvis man også skal til at lære at leve med en allergi eller overfølsomhed overfor en eller flere typer af fødevarer.

I den sammenhæng har jeg lavet en guide til dig, som er allergisk overfor gluten eller hvede, eller dig som er laktoseintolerant.

Efter flere års erfaring som kostvejleder oplever jeg klienter, som er frustrerede over ubalancer i kroppen selvom de føler de spiser sundt og er aktive. Somme tider kan det netop være allergi eller ovefølsomhed, som bliver den forhindrende faktor for at kroppen kan fungere optimalt.
En ubehandlet allergi eller overfølsomhed påvirker hele dit fordøjelsessystem, så din krop får sværere ved at optage vigtige næringsstoffer samt vitaminer og mineraler. Det er derfor super vigtigt at være opmærksom på sin krop og lytte til dens signaler, så den kan fungere optimalt og være sund og rask.

Læs mere omkring dette på min hjemmeside eller skriv til mig, hvis du har brug for at få støbt en kost sammen, som passer til lige netop dig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny E-bog!