Superfrøet Chia

Smoothie smoothie smoothie

Smoothie

Vi er vilde med smoothies hos Altid-slank, dette har du sikkert lagt mærke til hvis du følger Altid-slank på Instagram @altidslank og Facebook.

Smoothies er lette at lave om morgenen og tage med på farten, samtidig med at de er en vitaminbombe uden lige. En smoothie kan indeholde en stor mængde frugt og grøntsager samtidig med at man kan booste sin smoothie med kosttilskud.

MK-Olie

Hos Altid-slank booster vi altid vores smoothie med MK-Olie, dette gør vi for at få dækket vores daglige fedtsyrerindtag.Ved at tilsætte MK-Olie til din smoothie, optimere du også optagelsen af næringsstofferne.

Smoothies er lette at optage for kroppen, da frugterne og grøntsagerne i forvejen er blendet, dette letter fordøjelsen samt optimere optagelsen af næringsstofferne fra smoothien.

Nedenfor finder du nogle guidelines til hvordan du laver den perfekte smoothie.

Guide til smoothie

Væske base:

– Friskpresset juice

– Mælk (Mandelmælk, soyamælk, rismælk, kokosmælk)

– Kokosvand

Frugt:

– Bær (friske eller frosne)

– Banan, appelsin, pærer, æble, melon m.m.

Grøntsager:

– Bladgrønt: Spinat (En Altid-slank favorit!) Romainesalat, ruccola, babymix, grøntkrål, grønkål m.m.

– Broccoli (Frosne eller friske) Agurk, bladselleri m.m.

Fedtstoffer:

– MK-olie, hørfrøolie, avocado, nødder, chiafrø.

 

2 kommentarer

 • Mette Bloch

  Hejsa.
  Jeg vil lige høre dig om noget som du med garanti ved mere om end jeg. Jeg er flere gange stødt på folk der putter Chlorella (ferskvandsalger: http://www.naturoghelse.dk/shop/chlorella-spirulina-136c1.html ) i deres smoothies pga. de gode næringsstoffer. Men hvad er det, det er så godt for?
  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altid-Slank

   Hej Mette,
   Beklager det sene svar. For meget om ørene…

   Chlorella har meget højt indhold af letoptagelige næringsstoffer såsom vitaminer og mineraler, essentielle omega-3 fedtsyrer, et højt indhold af protein (50 % protein med samtlige aminosyrer), klorofyl, fibre, antioxidanter og bioflavonoider. Det omtales ofte som et superfood. De,t jeg især er glad for ved netop dette kosttilskud, er klorofyl-indholdet som booster vores immunforsvar og får vores celler op på dupperne. Det er energi som cellerne forstår og som cellerne reagerer på med det samme.

   Giver det mening?

   Mvh. Gitte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superfrøet Chia