Frugt og grønt

Boost din fordøjelse på 21 dage

Maveproblemer, manglende energi og et ringe immunforsvar er for nogle nok til at mangle overskud i hverdagen. Ofte kan disse symptomer skyldes at fordøjelsen ikke fungerer optimalt, og dette kan have en indflydelse på helbreddet og ens velbefindende.

Fordøjelsen er individuel ligesom vi mennesker er. Det er altså forskelligt fra person til person hvilke næringsstoffer du evner at optage, og om du optager mere eller mindre næring fra det du spiser. Mave-tarm-problemer er medvirkende for mange andre symptomer end kun fordøjelsesproblemer. For bare at nævne nogle er uren hud, væskeophobninger, eksem og ondt i leddene nogle eksempler på symptomer, du højt sandsynligt vil komme af med, når du har lært at forstå hvordan din fordøjelse er i balance.

For at komme i balance vil det kræve at der foretages ændringer og at gamle vaner der kan være årsag til diverse symptomer, bliver erstattet af nye vaner og tiltag. At ændre sin kost og dermed sin livsstil kan virke uoverskuelig, da man ofte ikke ved hvor man skal begynde eller slutte. For nogle vil det være nok at udelukke visse fødevarer som eksempelvis mejeriprodukter eller gluten, for andre vil det kræve at være mere bevidst om sammensætning af måltider, at blive guidet i måltider dagen igennem og at supplere med motion.

Det kan være nødvendigt at få hjælp til at starte op på din nye livsstil, sådan at du hurtigt forstår at mærke efter hvor positiv effekt ændringerne har for dig og dit velbefindende. Det kan medvirke til at du opretholder motivationen og at du inden længe har lyst til at tage et andet valg end du vil have gjort tidligere, når du står overfor et kommende måltid eller en snack.

I bogen “Boost din fordøjelse på 21 dage” har jeg givet de mest basale principper, der baserer sig på at optimere og booste din fordøjelse. Du vil blive præsenteret for det mest væsentlige i forhold til at forstå kroppens processer, og ikke mindst vil du få en guide med opskrifter og tip, der vil hjælpe dig igennem de første 21 dage. Dette vil højt sandsynligt være nok til, at du selv bliver i stand til og ikke mindst får lyst til at fortsætte din nye livsstil fra dag 22 og frem. Bogen kan købes her. Har du brug for mere personlig vejledning kan en personlig konsultation være starten på et sammenhængende krop og sind, med formål at få energi og overskud i hverdagen. Du kan læse mere om konsultationen samt købe den her.

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 11.06.07Skærmbillede 2015-02-25 kl. 11.04.39

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frugt og grønt