Øko grødboller

Minimer din appelsinhud!

Drik vand!

Vand er og bliver anbefalet at slukke tørsten i af mange årsager. Foruden at slukke tørsten bidrager vand til en række vigtige processer i kroppen, eksempelvis er det vigtigt hvis man vil komme appelsinhud til livs. Appelsinhud er i bund og grund fedt der ligger i underhuden og det er meget forskelligt fra person til person, hvordan disse fedtceller ligger sig i underhuden. Det er ikke kun overvægtige personer der får appelsinhud, det kan ligesåvel være normal- og undervægtige.

Affaldsstoffer

Appelsinhuden udgør altså noget fedtvæv hvor der er en ophobede andel affaldsstoffer, som det er muligt at komme af med. Foruden kost og motion er indtaget af vand vigtigt at være opmærksom på. For at skylle affaldsstofferne ud, er det vigtigt at få nok vand, gerne 2,5-3 liter dagligt. Affaldsstofferne der bliver skyllet ud er blandt andet rester af den mad kroppen ikke har brugt, forurening, medicin med mere. Væsken er med til at fortynde affaldsstofferne så disse kan udskilles gennem urin og sved, men får du ikke nok dehydreres kroppen, og den kan ikke udskille affaldsstofferne tilstrækkeligt.

Øvrige gevinster

At give kroppen den mængde vand den har brug for har også en betydning for en række af kroppens funktioner, såsom at optimere stofskiftet, transportere næringsstoffer og ilt rundt i kroppen, producere fordøjelsesenzymer, men også at gøre huden mere spændstig og frisk. Ikke mindst giver vand dig energi og er gavnligt for vores generelle velbefindende.

Minimer din appelsinhud!

Er du ‘ramt’ af appelsinhud og ønsker du at komme det til livs inden sommeren banker på døren, er der i min bog “Minimer din appelsinhud på 21 dage” gode råd og tips til hvordan og hvad du skal gøre for at minimere din appelsinhud. Heri finder du facts om blandt andet væske, kost og motions indflydelse på appelsinhud. Den indeholder også et træningsprogram og en kostplan til 21 dage, så du har en guide til at hjælpe dig af med uønsket appelsinhud og til gengæld få mere energi.

I øjeblikket er bogen på tilbud i min shop, du finder den her.IMG_3883

2 kommentarer

 • Sarah

  Hej Gitte!
  Jeg er virkeligt nysgerrig; Har faktisk aldrig haft appelsinhud tidligere (er blot 21) og det ligger ikke umiddelbart i mine gener – min mor lider i hvert fald bestemt ikke under det. Dog havde jeg, en periode i sommers hvor jeg tog meget på, rigtigt hurtigt. Jeg har nu fået tabt de ekstra kilo igen og træner benhårdt. Jeg drikker masser af vand, minimum 2 liter om dagen og styrketræner. Appelsinhuden er blevet bedre. Men kan den sådan for alvor gå væk? Jeg synes det er noget så forfærdeligt, at den er kommet og ærger mig rigtig meget over det. Jeg mister lidt tolmodigheden. Har trænet i nu godt 4 mdr. Troede/håbede det gik hurtigere.. Hvor lang tid skal det ca. Tage for at gå væk? Hvis det da rigtigt kan!

  Vh. Sarah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hører alt for tit det med vandet – og det er nemt nok for mig at drikke godt med det, når jeg i skole, for så står vandflasken lige ved mig og jeg kan nemt tage en tår, for jeg sidder bare og lytter. Men når jeg er hjemme, er det ofte en udfordring for mig at få drukket nok – men jeg kan godt se, at jeg vist hellere må komme i gang 😉

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øko grødboller