Cremet soft-ice

Vitamax – mit daglige vitamin- og mineralboost

Blogbillede

Vitamax er rig på vitaminer, mineraler, naturlige antioxidanter, urter, havplanter og grønt. Kort sagt, det din krop elsker og som holder den ung og frisk. Derudover indeholder denne også ekstrakt fra superfoods som broccoli, rødbede, hvede græs, ingefær med flere.

Ved en fuld dosis af Vitamax får kroppen faktisk det den skal have af vitaminer, mineraler, antioxidanter, frugt og grønt. Men, det betyder jo altså ikke, at det ikke er vigtigt stadig at få sine daglige mængder frugt og grønt. Det er blot en måde at sikre sig kroppen får de vitaminer, mineraler som den har brug for.

Læs mere på http://da.vitaviva.com 🙂

1 kommentar

  • Sofie

    Er det mon nogen “alle” kan tage, eller skal er det bedst at undersøge om man er i underskud af noget særligt, fremfor at hoppe med på en ‘multivitamin’?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet soft-ice