D3 vitamin!

Boost din fordøjelse – på 21 dage!

IMG_1071

I mange tilfælde skal der ikke meget til at få en velfungerende fordøjelse. For mange er det muligt bare på 21 dage, at komme i balance, ved at lave små ændringer ved ens kost.

Står du, eller en du kender, i en situation hvor fordøjelsen giver problemer, kan min bog “Boost din fordøjelse” højt sandsynligt rette op på dette. Den kan købes i min netshop her, og hvis du ønsker det, med en personlig hilsen 🙂

Bogen “Boost din fordøjelse” er en guide, der i løbet af 21 dage, vil medføre et forbedret fordøjelsessystem og i den forbindelse føre til øget velvære. Når først du har levet efter principperne og når du lærer din krop at kende, vil du selv blive i stand til, at fortsætte med at optimere kosten.

Den indeholder relevante informationer der er gode at vide i forhold til hvordan fordøjelsen fungerer og hvad der påvirker den. Desuden er der opskrifter til 21 dage, en liste over hvilke fødevarer der er særlig gavnlige og hvilke du bør undgå.

Fordøjelsens indflydelse på velvære

Fordøjelsen har rigtig stor indflydelse på ens velvære. Fungerer denne ikke, vil det højt sandsynligt medføre et ringe immunforsvar, manglende energi, hovedpine og mave-tarmproblemer. Fordøjelsessystemet er med til at beskytte os og sørge for, at vi kan optage næring fra den mad vi spiser. Det er derfor utrolig vigtigt at optimere sit fordøjelsessystem, også selvom man drømmer om at slanke sig, tage på, blive stærkere eller noget helt andet.

I stedet for at behandle sygdomme og symptomer uden at finde frem til selve problemet, kan man ved simple tiltag selv gøre noget for at få det bedre. At ændre sin livsstil, behøver ikke være svært eller at tage lang tid før forandringerne kan mærkes i kroppen.

Så hvad indeholder bogen helt præcist?

 • Relevant viden om fordøjelsessystemet herunder dens opbygning, dens funktion og hvordan den fungerer – skrevet simpelt så det er forståeligt for alle
 • Sikre veje/principper til en velfungerende fordøjelse
 • Faktorer der påvirker fordøjelsen og dermed energiniveau, vægttab, søvn mm.
 • Fødevares indflydelse på fordøjelsen, hvad skal man spise mere af og hvad skal man spise mindre af? Samt kombinationen af fødevarer
 • Informationer om kosttilskud – både om de få der kan være en fordel at tage, men også om hvorfor kosttilskud ikke er vejen frem til en sund krop
 • Indkøbsliste til de 21 dage – mange af varerne er basisvarer som forhandles i de fleste supermarkeder, mens få ting kan fås i større supermarkeder eller helsekostforretninger
 • Grundopskrifter, herunder opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider

Opskrift

Et eksempel på en opskrift fra bogen er kylling i karry!

 • 1 stykke kyllingebryst
 • 1 fed hvidløg
 • 1-2 håndfulde sukkerærter
 • 1/2 gul peberfrugt
 • 1/2 rød peberfrugt
 • 1/2 squash
 • 1/4 brocooli
 • 1 rødløg
 • 1 dåse kokosmælk
 • 2 tsk. karry
 • 1/2 tsk. paprika
 • kokosolie til ildfast fad
 • salt og peber

Forvarm ovnen til 180 grader. Drys kyllingebrystet med paprika og læg det i et smurt ildfast fad. Rens grøntsagerne, snit dem i grove stykker og læg dem omkring kyllingen. Krydr til sidst med salt og peber. Hæld vand i fadet, så det næsten dækker grøntsagerne. Steg kyllingebrystet og grøntsagerne i ovnen i cirka 30 min. Når der er 10 minutter tilbage af stegetiden, brænder du karryen af i olie på en pande og tilsætter kokosmælken. Tag kyllingen ud af ovnen og skær den for. Server kødet med grøntsagerne og karrysaucen. Top med friske krydderurter.

Velbekommen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D3 vitamin!