Change your running lifestyle

Tips til en sund januar

FullSizeRender

Foto: Christina Lind

I løbet af januar måned giver jeg dagligt tips og gode råd til opskrifter udarbejdet af kokken Mikkel Marschall. Opskrifterne er lavet i forbindelse med TV2 og Go’ start, hvor der dagligt vil komme en opskrift på en ny nem ret.

Jeg vil til hver opskrift give en kommentar på hvad der er særligt godt ved ingredienserne eller give råd til hvad man skal spise mere eller mindre af, hvis man i løbet af de næste 4 uger, gerne vil opnå et vægttab.

I dagens opskrift indgår grønkål, som jeg også nævner bør være en råvare man med fordel kan anvende ofte i sin madlavning, særligt nu hvor det også er sæson for den. For det første mætter den godt da den er fyldig og rig på fibre. For det andet indeholder grønkål vitaminerne B, C K og folat, mineralerne kalcium, jern zink og jod, og ikke mindst antioxidanter som er utrolig vigtige i forhold til at rense ud i kroppen. Læs flere kommentarer om retten her.

Du finder opskriften på dagens ret her.

Velbekommen og god sund januar 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Change your running lifestyle