Gitte Høj er ejet og udarbejdet af undertegnet.

Jeg afholder konsultationer i the STUDIO på Annasvej 2, 2900 Hellerup.

Gitte Høj er et site om kost og sundhed. Jeg har en netshop tilknyttet, hvori du kan købe kostvejledning, E-bøger, bøger jeg selv har skrevet og billetter til events og arrangementer som jeg selv arrangerer.

Jeg har arbejdet med kost og sundhed i mange år, så jeg har efterhånden en del kompetencer indenfor området. Skriv endelig til mig, hvis du ønsker at jeg kommer ud på din arbejdsplads og holder foredrag, workshops m.m.

Ved forespørgsel til kostvejledning, konsultationer, virksomhedsbesøg, foredrag, sponsorede indlæg eller andet, kan du kontakte mig på:

E-mail: gitte@gittehoej.dk
Tlf. 52 39 24 45 (Venligst indtal en besked hvis jeg ikke svarer)

Eller læs mere på www.gittehoej.dk

Løbebilleder er taget af: Martin Kaufmann.

Madbilleder er enten egne billeder eller taget af: Jesper Glyrskov.