foto1

Mit navn er Gitte og jeg er hende bag firmaet GitteHoej.dk
Jeg er 33 år og bor sammen med Robin og vores piger, Lærke på 6 år og Karla på 3,5 år.

foto2

Jeg er uddannet kostvejleder, nærmere betegnelse, Bachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring. Jeg blev færdiguddannet feb. 2005, og har siden arbejdet med kostvejledning og undervisning forskellige steder.

Jeg spiser overvejende sundt, men der er altid plads til en lille RawKage og kaffe. Jeg er IKKE fanatisk, ligesom min kostvejledning heller ikke er det. Hos mig kan alt lade sig gøre, det er blot efter udsagnet “Alt med måde”.

Træning gør jeg også. Og det er meget naturligt for mig at træne. For jeg har altid trænet og været aktiv så langt tilbage, som jeg kan huske.
Lige pt. træner jeg meget Løb, TRX, Core Control, Tabata og mere i den stil. Og ja, jeg har fundet mig en træningsguru.
Lige nu stræber jeg efter at komme afsted 3-4 x pr.uge. Men det kan altså også nogle gange være så hektsik at jeg kun kommer afsted 2 x pr. uge.

Mit mål med bloggen er at belyse det at leve sundt og tage sunde valg i en travl og hektisk hverdag. Jeg kender også til at have travlt og ikke lige få handlet det ind, som var beregnet, men jeg finder altid ud af det. Jeg vil også gerne præge sundhedsbilledet, der i dag florerer på de sociale medier. For OMG, ironman, sixpack, skyr og alt i den stil, er nu alle-mands-eje uden en stillingtagen til om det er godt eller skidt for individet.
Så ja, jeg håber jeg kan præge lidt på min måde.

Min blog og det jeg skriver vil både have et professionelt præg, idet jeg jo arbejder med faget kost og sundhed hver dag, men også bære meget præg af mig som privatperson, som mor, kæreste og veninde.
Jeg håber I vil læse med 🙂

For henvendelser vedr. sponsortøj, indlæg m.m. Skriv gerne en mail til mig på gitte@gittehoej.dk