Vitamin Lir

MK Olie – Essentielt

MK Olie shot

MK Olie giver dig energi og balance og hjælper blandt andet med – sammen med træning og god kost – at komme af med de overflødige kilo.

Essentielle fedtsyrer hjælper dig mod et ønsket vægttab. Essentielle fedtsyrer øger energiproduktionen ved at hjælpe kroppen med at optage ilt, hvilket gør det lettere at tabe sig. Samtidigt øger de essentielle fedtsyrer også iltoptagelsen i kroppen og dermed også cellernes energiniveau og modstandskraft.

Når cellernes energiniveau øges, forbrænder vi flere kalorier. Fedtsyrerne fremskynder forbrændingen og energiforbruget i alle celler, hvilket betyder at vi får lettere ved at tabe os.

Essentielle fedtsyrer regnes derfor ikke som fedtkalorier, men som nogle, der er til at holde os slanke.

Essentielle fedtsyrer hjælper nyrerne med at blive af med overflødig væske som kan findes i vævene. Væsken udgør ofte en stor del af overvægtiges ekstra kilo. Essentielle fedtsyrer hjælper med at mindske lysten til søde sager som ofte opstår når vi ikke får de næringsstoffer til hjerne og krop som vi behøver for at kunne fungere optimalt. Ved en daglig indtagelse af essentielle fedstyrer tilfredsstilles behovet.

Køb MK Olie her 

MK Olie for kvinder

MK olier for kvinder er med sortkommenolie, hybenkerneolie, kæmpenatlysolie og hørfrøolie. Disse olier er til kvinder i alle aldre for en bedre balance, hvad enten det drejer sig om blodsukkerbalance eller hormonbalance.
MK Olien består af en blanding af koldpressede jomfruolier, som indeholder en optimal sammensætning af essentielle fedtsyrer i en unik og eksklusiv kvalitet som en del af en sund hverdagskost.
Alle olierne er økologiske og indeholder alle essentielle fedtsyrer 3-6 samt 7-9 og naturlige lignaner.

Anbefalet daglig dosering

Bland 2 spsk. MK olie med 2 spsk Aronia saft. Tag denne blanding 2 gange om dagen de første 14 dage. Herefter er det blot 1 shot pr. dag.
Olien og saften skal opbevares i køleskabet efter åbning.

MK oil W cutout HQ

Jeg tager selv i perioder 2 shot dagligt, hvis jeg f.eks. løber mere eller har en travl tid. Og hjemme hos os, tager vi alle den for hele familien. Denne olie indeholder ikke Egyptisk Sortkommen olie, men egenskaberne er den samme som hvis man vælger den for kvinden eller manden.
Af saft begyndte jeg med den med æble men skiftede hurtigt over til den neutrale. Egenskaberne er den samme. Men den med æble er lidt sødere end den neutrale. Og jeg er altså mest til lidt sure eller bitre sager, når det gælder sådan noget her 🙂

Hvis du ikke allerede har prøvet MK Olien eller er i gang med denne. Så kan jeg kun anbefale dig at komme i gang hurtigst muligt. Du bliver overrasket over at mærke effekten. Og ikke mindst effekten, når du pludselig ikke længere har den stående i dit køleskab :).

9 kommentarer

 • Kamilla

  Jeg har ikke prøvet MK produkterne før, men har kun hørt gode ting om dem, og overvejer derfor at prøve selv. Men jeg skal lige høre om det er nødvendigt med Aronia saften sammen med olien eller man kan blande olien op med noget andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altid-Slank

   Hej Kamilla,
   Jeg vil altid anbefale at man blander MK Olien sammen med Aronia saften for at få det maksimale ud af det. Aronia sammen med MK Olien gør at olien optages direkte og med det samme.
   Hvis man tænker økonomi, så ja, du kan sagtens blande olien med andet.
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Mange tak for svar! Det bliver jeg nok nødt til at prøve ;p

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altid-Slank

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Er det bedste at tage sit shot morgen eller aften, og hvordan i forbindelse med mad? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altid-Slank

   Optimalt vil jeg anbefale dig at tage shottet om morgen / formiddag /eftermiddag. For nogle kan det være rart at tage det i forbindelse med mad og for andre har det ingen betydning.
   I det store hele kan du tage det lige når det passer dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hej,
   Så er jeg her igen 🙂 Har søgt på nettet om holdbarheden, og kan ingen steder se det. Ved du hvor længe de kan holde sig åbne i køleskabet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altid-Slank

   Hej Maria 🙂
   Efter åbning kan olien holde sig i 6-8 uger i kølskabet. Det samme med aronia.
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitamin Lir