Protein som snack...

Kanelsnegle

kanelsnegle

Lidt sundere kanelsnegle, og enormt lette at lave 🙂

Ingredienser til kanelsnegle:

Dej:
300 gram groft speltmel
4 tsk. bagepulver
2 tsk. kokossukker
1 knsp. salt
1 tsk. kardemomme
3 spsk. kokosolie
2 stk. æg
mandelmælk efter behov
Fyld:
250 gram dadler (uden sten)
2-3 dl. kogende vand
2 1/2 spsk. kanel

 

Start med at lave dejen. Bland alle ingredienserne sammen i en skål hvor dejen æltes i 2-3 min. Lad dejen hvile imens du går igang med at lave fyldet.

Start med at koge 2-3 dl. vand. Lig dadlerne i blød i det kogende vand i 10 min. Herefter hældes vandet fra og dadlerne blendes sammen med kanel.

Rul dejen ud på bordet til en stor firkant og kom fyldet på. Dejen rulles nu sammen til en stor pølse, og skæres i lige store stykker. Bag sneglene i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15 min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein som snack...