Yndlingsopskrift

MK olie og aronia juice

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 16.35.28

Foto taget fra min bog “Spis dig sund og rund”

Kort og godt er essentielle fedtsyrer utrolig vigtige at få tilført via kosten, da de bidrager med næringsstoffer, der har indflydelse på en sund hormonbalance, elastisk og sundt hud og væv, at opretholde forbrændingen og ikke mindst at give vores celler næring.

MK olien er en kombination af jomfruolier, der grundet sin unikke sammensætning indeholder de essentielle fedtsyrer, vi har brug for. Det vil sige fedtsyrerne 3-6 samt 7-9. Ikke mindst er olien koldpresset og økologisk.

Et dagligt shot af MK olien sikrer dig tilstrækkeligt med de essentielle fedtsyrer der vil gavne din hormonbalance, øge din forbrænding og få din hud til at være elastisk og se sund ud. Desuden bidrager den til at stabilisere blodsukkeret, så du undgår store udsving, der ofte resulterer i manglende energi, overspisning eller indtagelse af ‘forkerte’ fødevarer, eksempelvis produkter med et højt indhold af sukker.

Ofte anbefales det, at kombinere olien med Aronia juice, som er en økologisk saft, lavet af Aroniabær som er rig på antioxidanter. Egenskaberne i Aroniabær er naturlige og har positiv effekt i forhold til velvære og præstationsevne. Ved også at tilføre dette til kroppen, fremmes den indre balance, men også på det ydre kan man opleve en mere strålende hud og glansfyldt hår.

En ting er, at beskrive olien og dens fordele, en anden ting er hvordan den rent faktisk bidrager med de beskrevne effekter, når den indtages af forskellige mennesker. For et mere nuanceret billede, har jeg valgt at inddrage udtalelser fra forbrugere af MK olien og aronia juicen. Ligeledes har Maybritt Krewald, som er udvikleren af MK olien, givet en forklaring på, hvordan olien med dens essentielle fedtsyrer, har en positiv effekt på hverdagens stress og mangel på energi, som synes at være noget, som mange mennesker kan genkende.

Er du selv blevet nysgerrig og har lyst til at begynde på MK olie og aronia juice, kan de købes her. 

De første 2 uger tages 2 spiseskeer olie og 2 spiseskeer aronia morgen og formiddag. Derefter tages den kun én gang om dagen.

Maybritt Krewald (udvikler af MK olie)

“Jeg har, inspireret af årstiden, hvor de fleste er helt flade, valgt at lade fokus ligge på dagligdagens stress og jag og hermed hvordan de livsessentielle fedtsyrer og antioxidanter kan hjælpe os i hverdagen. Der er nemlig rigtig mange forskellige indgangsvinkler til de essentielle fedtsyrer og antioxidanter, fordi de påvirker alle celler i vores krop – døgnet rundt, hvert sekund.

I forhold til stress er det de essentielle fedtsyrers evne til at booste en opbygning af nye sunde celler, som er årsag til den store effekt, som ses på huden og mærkes i kroppen ved daglig anvendelse. Udover opbygning, så repareres også celler som allerede er skadede (f.eks. stresset hud i ansigtet, livløst hår får nyt liv) og miljøet i tarmen, hvor en stor del af vores immunforsvar og energireserve kommer fra, bliver svært for sygdomsfremkaldende bakterier og svampe at leve i, når man indtager MK olier med masser af sygdomshæmmende stoffer i. Olierne gør det umuligt for bakterier og svampe at få fæste i tarmen.

Aroniajuicen gør at der er et meget godt miljø i blæren som bakterier og svampe ikke kan trives i og hindrer vira i kroppen i at formere sig. Det betyder at en almindelig forkølelse som ellers ville slå os ud under stress, ikke får fodfæste. Aroniajuicen befordrer også, at de celler som allerede er skadede, repareres i sin cellemembran og dermed ikke dør. Dvs. at MK olien og juicen i fællesskab regenererer cellerne og gør os biologisk yngre, hvilket vil kunne ses når man tager olien og juicen på daglig basis.

Når det gælder stress og restitution, så er det således helt essentielt at benytte sig af antioxidanter og livsessentielle fedtsyrer for at mindske stress (ødelæggelse af væv fra frie radikaler). Dette gælder også fysisk stress under arbejde og sport, hvor man skal øge mængden af celler som bygges op, efter hårdt arbejde/træning, når nye muskelceller skal dannes. MK produkterne virker således med hinanden på den måde, at aroniajuice indeholder naturlige vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer (undtagen D-vitamin), som er vigtige for syntesen af moderfedtsyrer samt antioxidanter, som beskytter og reparerer cellerne, mens olierne opbygger,  beskytter, udrenser og nydanner celler og øger iltningen i kroppen. 

Det giver samlet set et bedre resultat af alle de processer som foregår i kroppens celler. Aronia er desuden kendt for at hjælpe kroppen med udrensning af tungmetaller (f.eks. methylkviksølv fra fisk).

Det betyder at hele cellefunktionen forbedres når du dagligt indtager livsessentielle fedtsyrer og naturlige antioxidanter, således at næringen bedre går ind i cellerne, samtidigt som cellerne bedre kan komme af med affaldsstoffer. Og det alene virker meget energigivende og afstressende, allerede inden virkningen af MK olie & aronia træder ind i sit fulde omfang under daglig indtagelse.”

Helse Matilde (Blogger – læs med her.)

Så er det altså på tide! Jeg har selv taget olien i lidt over 2 måneder og jeg kan virkelig mærke og se en forskel. Min hud har været et mareridt (tør og uren) og jeg har virkelig haft brug for fedt i min kost – som jeg blandt andet får igennem MK olien.”

Jeg har nok været lidt fedtforskrækket, det kan jeg ikke komme udenom. Efter Gitte har introduceret mig for, hvad det gode fedt gør ved din krop, er det en fast del af min kost. Nødder, avokado, fed fisk er nu en fast del af min kost – sammen med MK olien er min hud blevet så fin og jeg restituere meget hurtigere”.

Jeg har nu taget olien i godt en måned og jeg er rigtig glad for den. Jeg snupper 1-2 skeér hver morgen inden morgenmaden og det fungerer godt. Du skal lige vænne dig til smagen og konsistensen, men det går hurtigt (efter første shot fik jeg lidt mavepine). De første par uger fedtede min hud og mit hår mere end normalt og jeg fik lidt urenheder – men nu: lækkert blankt hår, fin hud og ingen urenheder. Derudover er mine negle begyndt at være flottere, stærkere og ser mere sunde ud nu. Desuden giver det mig ret meget velvære, bare det at vide, at jeg har startet dagen godt og sundt”.

Anne Gadegaard (Blogger, sangerinde – læs med her.)

Jeg er igen begyndt at drikke mk olie og aronia juice shots morgen og aften. Det er så super godt for os kvinder og det er der rigtig mange grunde til. Mk olie fordi: Essentielle fedtsyrer er nogle af de vigtige ingredienser i vores kost og er samtidigt næringsstoffer som vi skal have hver dag hele livet igennem for at opretholde en sund hormonbalance, en god forbrænding, fin, elastisk og sund hud og væv. Derudover hjælper de essentielle fedtsyrer til en sund og hurtig regeneration af kroppens celler. Hvis du hver dag indtager et MK olieshot, vil du have lettere ved at rense gamle affaldsstoffer ud af kroppen samt mindske væskeophobning i kroppen og opbygge nye hudceller. Et shot indeholder vitaminer, mineraler og bioflavonoider fra aronia, hyben og sortkommen fra olie, som alle på hver sin måde bidrager til at dine celler tilføres den rette energi indefra”.

Yvonne (anvender MK)

Største effekt oplever jeg på min hud. Der er mere glød og den er gennemfugtet. Hertil har jeg også en lille succeshistorie. Har for nylig fået målt min huds fugtighed hos mærket Kiehls. Inden målingen fik jeg at vide, at på denne årstid ligger de fleste målinger på 30, i enkelte tilfælde 40 – bingo min måling sagde 52,8. Min egen vurdering er, at blandingen af gode plejeprodukter og MK Olien må være grunden.

Jeg føler også at sukkertrangen er blevet meget mindre, ligesom energien også er i top.

Jeg har taget olien fast i lidt over et halvt år, og jeg har i sinde at fortsætte Tager 2 spsk. hver dag sammen med Aronia juicen. Havde ikke gjort mig nogle særlige overvejelser inden jeg startede. Havde læst og hørt en del om hvad andre havde oplevet. Min eneste tanke var, at det jo ikke kunne skade at prøve. Har ikke været spor fedtforskrækket, da jeg på forhånd vidste, at det var en god oliesammensætning”.

Iben (anvender MK)

“Jeg oplever at min hud er SÅ meget pænere, har fået en anden glød og blødere hud. Min fordøjelse er bedre og jeg har en “lettere” følelse i kroppen. Jeg har taget MK-olien i en lille måned nu og jeg vil meget gerne fortsætte med det, nu hvor jeg har mærket en sådan forandring til det bedre. Jeg har et arbejde hvor jeg er væk ca 5 dage ad gangen, og da er det svært at have olien med, men når jeg er hjemme tager jeg et shot morgen OG aften.

Jeg havde prøvet olien beregnet til kvinder i første omgang, men fik en forfærdelig kvalme. Gitte anbefalede mig så at prøve “familie” olien, og her får jeg ingen kvalme så nu er jeg “hooked”! Det var den eneste tilbageholdenhed jeg havde overfor olien. Jeg var jo godt oplyst, om alle de gavnlige effekter fra olien, af Gitte inden jeg startede, og tig mig derfor ikke betænkningstid inden jeg startede allerførste gang”.

Mobina (anvender MK)

“Olien stabiliserer mit blodsukker. Var lidt skeptisk, om hvorvidt det virker og at jeg forbandt olie med noget man bruger til madlavning eller en behandling.  Jeg er blevet meget positivt overrasket, da jeg kan se virkningen. Vidste at fedt/olie har en stor betydning i en kost, så var ikke fedtforskrækket, men havde mangel på viden om hvordan det skulle anvendes. Har taget det siden slutning af december 2014 og vil bestemt fortsætte med det, da jeg synes det har en god virkning på mig.

Skærmbillede 2015-03-14 kl. 16.36.07

Foto taget fra min bog “Spis dig sund og rund”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsopskrift