Rabatkode til ASOS!

Sådan kan en slikskål også se ud

Skærmbillede 2015-04-23 kl. 19.25.41

Hyggespisning, snacks, fredagsslik, trøstespisning, ubevidst spisning og så videre… Det er dejligt at forkæle sig selv lidt efter en lang dag, at fejre at det bliver weekend eller grundet andre anledninger. Men når det nu skal være, hvorfor så ikke forkæle sig med snacks som kroppen kan bruge og omsætte, og som ikke efterlader en følelse af skyld og dårlig samvittighed?

I skålen her er der: mandler, paranødder, hasselnødder, tranebær, rosiner, morbær, gojibær, dadler, figner og mørk chokolade (85%). I forhold til en skål bland selv slik, der kun bidrager med sukker og tomme kalorier, indeholder denne skål sunde fedtsyrer, fibre naturligt frugtsukker og ingen farvestoffer. Det er altså godt for både krop og sind!

Når dét så er sagt, skal det understreges at en skål hygge stadig bør holdes til en ‘alt med måde’ mængde 🙂

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til ASOS!